miércoles, octubre 19, 2005

Randonnée

La jornada del diumenge va ser la típica jornada de domingue- ros, tots amb la motxilla a l’esquena amb alguna cosa per menjar i algo per abrigar en cas de fred, aquí mai se sap, vam anar a un bosc que hi ha aquí prop!!!

Uns colors, uns arbres..un bon ambient. Va estar realment bé, caminar molt no vam caminar però vam estar tot el dia a l’aire lliure aprofitant el sol que hem tingut tota aquesta setmana. Em sap greu dir q em sembla que la cosa s’ha acabat perquè ahir van començar a arribar els núvols i avui ja estava tapat i feia rasquilla!!!

Quan dic q erem domingueros ho dic amb fonament, caminem una mica, parem a fer fotitos, una altra mica i a dinar amb l’excusa de l’horari suís i al cap de mitja hora hem de parar per fer un cafè a un càmping de porai!!!

La situació era bastant divertida, podies escoltar francès amb tots els accents possibles, a la irlandesa, a la catalana, a l’espanyola, a la italiana...bufff, però ens enteniem :-) o almenys feiem somriures per fer-ho veure, jejejej...

Bueno, ja us explicaré més...

1 comentario:

Anónimo dijo...

PokerStars.com Sponsoring Tournament for Web Bloggers
Tournament Reflects Popularity of Poker and Its Blogs When the Internet first blossomed in the early 1990s, only a few of the enlightened geeks out there realized what kind of animal it would become.
Hi there! I have found your blog finally! I have some great news for you to see at bright future and it is really cool!
Check it out whenever you want ;-)