lunes, noviembre 27, 2006

Els petits canvis són...

Les coses canvien a una velocitat vertiginosa. L'any fora va passar volant, el tornar a casa es va fer estrany però entre una cosa i l'altra ja estava de vacances d'una banda a l'altra, havent prèviament enviat uns quants CV via email. El mes de setembre, el Javi presenta el projecte, recollin les coses de Suïssa i cap a casona. El mes d'octubre vaig començar a treballar en una empresa d'Investigació de Mercats i tot i la meva curta durada en aquesta empresa (pq així ho he volgut) crec que he après moltes coses. A part de familiaritzar-me amb les pantalletes de l'ordinador "negres i verd" i aprendre a programar d'una manera moooolt rudimentaria, les coses més importants que he après han estat a nivell personal i el comportament amb els companys de feina. És un món totalment a part del de la facultat. Allà uns et queien millor que els altres i un escollia amb qui es feia, però en el món de l'empresa, no se sap mai amb qui un es pot refiar. Quin agobio, això de no poder confiar amb tothom....

I bé, l'11 de desembre començo a treballar a la central d'un Banc i per tant l'idea de marxar a Suïssa (perquè el Javi finalment marxa a Suïssa el mes de gener a fer el doctorat) de moment queda aplaçada. Això si, les meves visites a terres helvètiques seran foooooorça seguides.

Només espero no equivocar-me de nou. Esperem q aquesta nova etapa sigui una mica més tranquila, en quan a sentiments em referexio, i la feina em motivi, que és això és el més important!!


Ja us explicaré la nova etapa que aviat comença i que l'agafaré amb moltíssima energia!!
Una abraçada i fins aviat,
"Srta. Fojtó"

2 comentarios:

Anónimo dijo...

¡¡¡ Muy bien guapa !!! Ya verás como te irá de coña.
Para la cena de Naranjos ya nos explicarás que tal...

Un beso animador para esta otra nueva etapa.

PL dijo...

Suerte cn l nuevo curro! Nos vemos en la cena.

Has pensado en cambiarle el nombre al blog?